A rímek története

12 éve már, hogy feltettem magamnak a kérdést: “Ki vagyok én valójában?” Azóta tart önismereti utazásom és jutottam egyre közelebb magamhoz, igazi önvalómhoz, a lelkemhez. Sok-sok módszert kipróbáltam és használtam, ezek közül mára csak azok maradtak, amelyeket a magaménak érzek. Az egyik elcsendesedést és elmélyülést segítő gyakorlatom a Holdmeditáció, amit minden Teli – és Újholdkor elvégzek.

2019. 09. 09-én Telihold volt. Az a nap egy nagyon nehéz időszakom közepén talált rám, amikor is a lelkem “legmélyebb bugyraiba” kellett, hogy belenézzek. Az aznapi Lélekhang találkozó keretében történt mély meditáció alkalmával egy nagyon régi kötésű, kódex szerű könyvet láttam magam előtt. Közelebb mentem, hogy kinyissam és megnézzem mi van benne. A lapok hófehérek és üresek voltak. Nem értettem, hogy akkor miért kaptam ezt a könyvet. Majd jött az üzenet: “Te írod…”Ezzel a mondattal a szívemben mentem haza, ahol aztán újra elkezdtem meditálni, de éreztem, hogy szükségem lesz egy papírra és egy tollra. Nem tellett bele sok idő és a következő szöveget hallottam b(f)entről:

“Te írod Életed történetét; szíved tollával, mely a Fényből szállt alá, mint egy tollpihe – oly könnyedén áramlik az Élet. Ne nehezítsd meg! Ne akaszd rá a gondolataid láncait! Így tud szabadon szárnyalni a lélek. Így írhatod lágyan, könnyedén az Életed történetét Te magad.”

Ezek után újra belemerültem azokba az érzésekbe, amelyek az elmúlt hónapokban foglalkoztattak. És elkezdtem írni. Csak írtam és írtam… A legnagyobb megdöbbenésemre rímekben ventilált a lelkem. Soha nem tudtam verset írni, bár gyerekkoromban próbáltam. Nem ment. Nem születtem a rímfaragás készségével. Ajándékba kaptam, Égi áldásként tekintek rá. Hálás vagyok érte.

🙏

2019. 09. 09. óta minden hatást mi a lelkemet megérinti, versekbe foglalok. Legyen az öröm vagy bánat, boldogság vagy szomorúság vagy bármi ami foglalkoztat. Kívánom, hogy találd meg közöttük azokat a sorokat, gondolatokat, érzéseket, amelyek emelni tudnak Téged, amelyek Hozzád adnak valamit. Bízom abban, hogy a verseimmel segíthetlek az utadon, erőt és támogató kezet adhatok ahhoz, hogy a lelked hangját kövesd.

A verseimet ide kattintva éred el.

Szeretettel: