Lelki terhek oldása – visszajelzés (Lélekhang)

Anita abban az állapotában keresett meg engem, amikor az őt ért traumák feldolgozatlansága már állandó jellegű stresszt, folyamatos agyalást, alvási nehézségeket és egyre súlyosbodó fizikai tüneteket is okozott. Nem ismert önmagára, elvesztette régi énjét, úgy érezte nem találja a kiutat.

Az elmondottak alapján egyértelmű volt, hogy előző életek lenyomata is súlyosbítja az ez élet terheit, így a Lélekhang technikát hívtam segítségül. Már a bevezető relaxáció is erős energiaáramlást hozott, ami az oldás során tovább fokozódott, erősítve a nehéz energiák tisztulását. A találkozás végén Anita lelkileg megkönnyebbülve és fizikailag fáradtan kelt fel a fotelből. (Az energetikai tisztulások igénybe vehetik a fizikai testet, ezért a Lélekhang oldások után gyakran előfordul jóleső fáradság, ami egy kiadós alvás után magától megszűnik.)

Másnap a következő üzenetet küldte:

Néhány nap elteltével Anita úgy érezte, újabb oldásra lenne szüksége, ezért tovább folytattuk a felszínre kerülő lelki sérülések tisztítását, gyógyítását. Néhány nap múlva egy újabb üzenet érkezett:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük