Miről üzen a gyorshajtási bírság?

Asztrológiailag kiemelt nap volt számomra az a bizonyos vasárnap, ráadásul a hivatásomról kapott információk lehetőségét tartogatta az az állás. Nyitottan és kíváncsian álltam a nap minden eseménye elé.

Aznap reggel nagyobbik gyermekemmel indultunk útnak autóval, amikor is egy villogó rendőrautó ért mögénk. Azt hittem siet, ezért lehúzódtam. A meglepetés csak akkor ért, amikor a rendőrautó velem együtt lehúzódott. Nekem villogott. 😀
Sejtettem, hogy gyorshajtás a megállítás oka, a gyanúm pedig beigazolódott. Megkaptam a csekkemet, majd utamra engedtek.

Pörögtek a gondolataim. MIAFENE??? Hisz én Égi jelet és/vagy útmutatást vártam, erre kapok egy bírságot gyorshajtásért??!! De mivel nem ma kezdtem a jelek megfejtését, rögtön az okokat kerestem és a cseppet sem kellemes esemény üzenetét számomra.
Mi is történt? Megállítottak. Megbírságoltak. Az ok, gyorshajtás. Túl gyorsan mentem. Gyorsabban, mint az megengedett lett volna.

Amikor itt jártam a gondolatmenetben, eszembe jutott, hogy az elmúlt hetekben kétszer is levillogott egy-egy olyan autós, akiket megelőztem jelezvén, hogy nem tetszik nekik ez a döntésem. Még “mondtam” is nekik: “Mit villogsz? Azért mert te nem akarsz menni én még haladhatok!” És még ott meg is fogalmaztam magamnak mindkétszer, hogy úgy látszik én szeretek gyorsabban haladni, mint az átlag.
Utólag visszagondolva mindkét autós egy-egy Égi jel megnyilvánulása volt, hogy “Ne siess! Mindent, a maga tempójában és idejében.” Én azonban nem értettem a jelekből. Bár amikor néhány napon belül már másodszor történt kezdett gyanús lenni, de nem eléggé ahhoz, hogy figyelembe vegyem.

A gyorshajtási bírsággal a kezemben azonban összeállt a kép. Muszáj volt eddig eljutni, mert az eddigi “szép szóból” nem értettem. Most azonban minden tiszta lett. Túl gyorsan akarok haladni a hivatásomban. Túl sok mindent akarok egyszerre. Lassítani kell, be kell tartani bizonyos szabályokat. Mert ha nem lassítok, ahogy most sem, megálljt parancsol az Élet. Ezúttal még csak egy pénzbírság formájában, de ha ebből sem értek, később akár egy nagyobb horderejű (akár betegség) esemény kényszeríthet megállásra.

Értettem a szóból. Lassítottam. Számba vettem, hogy mi mindenre forgácsolom szét az energiámat, mert sok-sok mindent szeretnék elérni. Vettem egy nagy levegőt és elkezdtem szortírozni. Végül persze megköszöntem az Égieknek az üzenetet, az asztrológiának pedig a lehetőséget, hogy tudtam, ezt a jelet a hivatásomra kell vonatkoztatnom.

Ezen az eseten persze azóta is jókat nevetünk. Hisz nem minden gyerek (és felnőtt sem) mondhatja el magáról, hogy levillogta egy rendőrautó… 😀

Amennyiben te is szeretnéd tudni, hogy melyek az asztrológiailag kiemelt napok számodra és az Életed mely területéről kaphatsz aznap információkat, kérd a negyedéves előrejelzést.
Részletes információk
itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük