Miért nincs díjszabása az önismereti konzultációknak?

A születésnapjaimon mindig úgy érzékelem, hogy összesűrűsödik az energia körülöttem, sokkal intenzívebben érzékelem, hogy mi az az út amin járnom kell, mi az az út, amiért születtem.

Legutóbbi, 37. születésnapomon a következő üzenet és feladat érkezett az előttem álló évre annak érdekében, hogy tovább fejlődhessek és haladhassak a nekem kijelölt úton:

“Válj éntelenné, sugározd lelked erejét! Intuíciód vezérel, a mindenség energiája működtet. Tedd a dolgod csendben, alázatos odaadásban! Szolgálj bátorságból, erőből, tehetségből!
Cselekedj a cselekvés öröméért, örülj, hogy teheted. Jutalmat ne várj cserébe. Ha mégis kapsz, szívből köszönd meg, ha nem kapsz, tudd, hogy megkapod ha itt lesz az ideje.
Ez most a cselekvés ideje. Felnőttél a feladathoz.”

Ezen üzenet hatására döntöttem úgy, hogy a Gyere és mesélj! önismereti konzultációkat díjszabás nélkül végzem 2022. június 29-ig.
Mindezek mellett azt tapasztalom, hogy az emberi elme nehezen fogadja be ezt a fajta önzetlen energiaáramlást és mindenképp ellensúlyozni akar, földi létünk értelmében pénzzel. Azt pedig már megtanultam, ha a pénzenergia áramolni akar, annak nem szabad útjába állni. Ennek és a fenti üzenetnek megfelelően ha valaki pénzzel szeretné meghálálni a kapott energiát és felteszi a kérdést, hogy mivel tartozik, mélyről jövő őszinteséggel azt tudom mondani: “Amennyit jó szívvel adsz, annyit jó szívvel fogadok.”


Az utamon most az a feladatom, hogy adjak. Önzetlenül, lélekből. Lelkem erejével, ráhangolódásommal, minden tudatos és tudattalan energiámmal. Minden tudásommal és minden eddigi tapasztalatommal. Mindennel, ami én vagyok valójában.

Lelkem erejével és Fényével vezetlek téged is a saját lelked erejéhez és Fényéhez, ha úgy érzed, én tudok neked segíteni. Mert ha így érzed, így is lesz.

Szeretettel:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük