Légzőgyakorlatok

Az emberi létezésnek alapfeltétele a légzés. Annyira természetes, hogy észre sem vesszük. Ez is egy olyan folyamata a testünknek, amire az esetek többségében egyáltalán nem vagyunk tudatosak. Pedig a légzésünkre való figyelés az egyik kapuja a testtudatossághoz vezető útnak.

A másik dolog ami miatt fontosnak tartottam beilleszteni a tréning programjába a légzőgyakorlatokat az az, hogy az önmagunkra figyelésnek, a testtudatosságnak véleményen szerint az egyik alappillére a jelenben levés.
Divatos dolog manapság hangoztatni, hogy Légy jelen! Na de hogyan kell azt jól csinálni? Saját tapasztalataim alapján azt mondom, ehhez az egyik leghatékonyabb segítséget a légzőgyakorlatok adják, amelyek közül többet is meg fogok mutatni a tréningen, hogy kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbbet.

S hogy még aktuálisak is legyünk: a légzőszervi megbetegedések elleni egyik legjobb védekezés a tüdő jó állapotban tartása. Ehhez is mutatok gyakorlatot, hogy minél több praktikum legyen a tarsolyodban az egészséged megtartása érdekében.

Várlak sok szeretettel!

Jelentkezés és további részletek itt.

Visszalépés a témák bővebb kifejtéséhez itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük