Elemzések, árak, elérhetőségek

2021. Szeptember 1-től

Gyermek személyiség elemzés
9 000 Ft

Ezzel az elemzéssel egy kulcsot kapsz a gyermekedhez, vagy ha úgy tetszik egy térképet, amely segít eligazodni gyermeked néha kuszának tűnő lelki világában.
A képletéből kiolvasott információk segítenek megérteni s ezáltal megérezni őt, hozzásegítenek ahhoz, hogy abban erősítsd amiben jó és megismerve az életfeladatait, már pici korától kezdve terelgetheted őt abba az irányba, amely az ő saját útja.
Például, hogy
– ne ijedj meg ha sokat szeretne egyedül lenni, ez nem ellened irányul, hanem akár egy művészi véna, akár egy olyan helyen lévő bolygó okozza, ami őt erre indítja. Vagy ha épp ellenkezőleg: sosem akar egyedül lenni, mindig kell mellette lenni valakinek, ez pedig sokszor feszültséget generál. A képletében biztos hogy megtalálható ennek a vágyának a forrása és ha ezt meg/felismered, máris könnyebb kezelni a helyzetet.
– ne hidd el, hogy a gyermeked figyelemzavaros, hanem tudd róla, hogy csupán olyan erős fantáziavilág él a fejében, amely miatt most még nehéz egy dologra fókuszálni de amelyből egyszer nagyon sokat profitálhat.
– nem hátrány, hogy ha a gyermeked akaratosnak tűnik, mert ez a “tudom, hogy mit akarok” beállítódás az ő legnagyobb erőssége.
– nem szándékosan tesz a szülői tanácsok ellen, csupán csak az az egyik életfeladata, hogy megtanuljon hallgatni a belső hangjára, amely pedig tudat alatt azt súgja: tedd az ellenkezőjét annak, amit otthon láttál…
Napestig sorolhatnám azokat a felismeréseket, amelyekhez a szülők jutottak az elemzések kapcsán. Csodálatos élmény ez számomra is és hálás vagyok érte, hogy a szülőkön keresztül egyre több emberpalántát segíthetek hozzá ahhoz, hogy a saját útjukat járhassák.

Ezeket az elemzéseket a szülő kérésére készítem 14 év alatti gyermekekről. (Ha a 14 évnél idősebb gyermeked képletére vagy kíváncsi, javaslom vond be őt is. Ilyen korban érettek már ahhoz, hogy befogadják a róluk szóló részletes személyiségelemzést. Természetesen ha nagyon nehéz a vele való kapcsolat és teljességgel ellenzi a szülővel való együttműködést, nem szükséges a jelenléte.)

Szülői visszajelzések az elemzésekről: itt

Felnőtt asztrológiai elemzés
12 000 Ft

Legelőször is szükségesnek tartom leszögezni
– nem jósolok, azaz sem pozitív, sem negatív jövőbeni eseményeket nem vetítek előre,
nem döntök el helyetted kérdéseket, ellenben rávezetlek azokra az erőidre, amelyek segítenek meghozni egy döntést,
– illetve nem elemzek “látatlanban” (előzetes beszélgetés nélkül).

Én az asztrológiát arra használom, hogy az élettörténetedet megismerve személyedre szabjam azt az energiacsomagot, amivel leszülettél. Átadjam azokat az információkat, amelyek segíthetnek
– megérteni a múlt eseményeit,
– megtalálni a kiutat a jelenlegi esetleges nehéz helyzetből,
– választ adnak a kérdésre, hogy ki is vagy te valójában és
– segítségükkel kezedben a lehetőség, hogy kihozd magadból a legjobb éned.
Annak érdekében, hogy az elemzés valóban személyre szabott legyen, mélyre hasson, és hosszútávú hatást fejtsen ki az energetikádban, 2×1 órás beszélgetésből áll a teljes elemzési folyamat.

Az első alkalomra arra kérlek, írd össze a fontosabb életeseményeidet és azokat a megéléseket, helyzeteket és embereket, amelyekről az idő múltával is úgy érzed, meghatározták az életedet (akár pozitívan, akár negatívan).
Gyűjtsd össze azokat az élethelyzeteket és területeket, amelyekben elakadást érzel, amely(ek)ben mindig ugyanazokat a köröket futod.
Fogalmazz meg maximum 3 olyan kérdést, amelyre választ szeretnél kapni a képleted átbeszélésekor.

A második konzultáción kerül sor az elemzés részletes megbeszélésre és a kérdések megválaszolására.
Mindkét alkalom egy kötetlen, kétoldalú beszélgetés, amely segít közelebb kerülni önmagadhoz és megérteni azt, miként működsz a világban.

A felnőtt elemzésről szóló visszajelzéseket itt olvashatsz.

Negyedéves előrejelzés
10 000 Ft

Ezt a fajta asztrológiai konzultációt az éves előrejelzések tapasztalatai okán hoztam létre. Úgy érzékeltem, hogy egy év alatt annyit tud változni egy adott személy energetikája, főleg ha sokat tesz bele az önismereti munkába, hogy az 1 évvel azelőtt megfogalmazott információk bizonyos esetekben már nem teljesen helytállóak.
Éppen ezért úgy gondolom, sokkal többet adhatok azzal, ha mindig csak az előttünk álló 3 hónapra fókuszálunk.

Az 1 órás konzultáció keretében átbeszéljük, hogy hol tart jelenleg az életed, milyen terveid vannak az előtted álló időszakra és hogy ezek közül mi a támogatott, illetve mire érdemes figyelni.
Mik lehetnek a buktatók, és melyek azok a tevékenységek, életterületek, amelyekre kiemelt figyelmet érdemes fordítani, mert energetikailag támogatottak lesznek.
A negyedéves előrejelzés segítségével könnyebben tudsz haladni azon az úton, ami valóban a tiéd.

Így nem kell felesleges energiát fektetned abba, aminek épp nincs itt az ideje és
könnyedén tudsz áramolni azokkal a támogató energiákkal, amelyek téged szolgálnak.

Megtudhatod, melyek azok a KIEMELT NAPOK az adott időszakban, amelyek fontos tanulságokkal, jelekkel, üzenetekkel szolgálhatnak számodra.
A negyedéves előrejelzés árában benne van a kiemelt napokon való rövid konzultáció, ahol szükség esetén segítek megérteni a tanulságokat és értelmezni a jeleket.

Egy saját kiemelt napomról és annak tanulságairól olvashatsz itt.

Asztrológiai elemzésre időpontot kérni az alábbi elérhetőségeken tudsz

  • facebookon keresztül messenger üzenetben a LélekbőL élek – Lelkemmel segítlek oldalon amit IDE kattintva érsz el,
  • e-mailen: lelekbolelekmelivel@gmail.com
  • telefonon: +3620/555-9255

Konzultációk helyszínei

  • Ászár, Kalász utca 29
  • Győr, Tihanyi Árpád út 10/A
  • Mór, Glamour Szépségszalon, Deák Ferenc utca 53.
  • Amennyiben számodra egyik helyszín sem megfelelő, az online térben is össze tudunk kapcsolódni.

Várlak szeretettel:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük