A Föld és az újszülött csodája

fotó: saját

Mi, szárazföldi népek úgy érzékeljük, hogy a Föld, mint bolygó javarészt szárazföldből áll. Ugyan valamikor tanították, hogy a bolygó amin élünk (élősködünk) nagyobb részt áll vízből, mint szárazföldből, mégis mivel ennek a víznek jobbára csak a szélét látjuk egy tengerparti utazás alkalmával, vagy egy részét pillantjuk meg a repülőgép ablakából, valahogy nem fogjuk fel, hogy tulajdonképpen szigetlakók vagyunk a végtelen víz közepén. A Földnek ugyanis csaknem 71%-a víz és csak a maradék 29%-a szárazföld. Hetekkel ezelőtt a tenger partján ülve elmerengtem: micsoda csodálatosan működő hely a Föld, mekkora harmóniában él(ne, ha hagynánk), micsoda összhangban létezik a víz a Holddal és minden élőlény a maga (jó esetben) otthonával. Egy Isten adta csoda az egész bolygó, amin élünk.

🌍

Ezen önfeledt percek közepette futott át az agyamon: mintha az ember is hasonló arányban állna vízből, mint a Föld. Rákerestem és ledöbbentem. Valóban, az embernek is kb. 70%-a víz, DE! csak újszülött korában.

👶

Aztán ez az arány ahogy felnő, csökkenni kezd. Ezt felismerve újra átfutott rajtam a mérhetetlen hála, hogy mekkora CSODA is az Élet. Micsoda erők dolgoznak azon, hogy minden ebben a fantasztikus harmóniában működhessen.

💞

Vagy véletlen lenne csupán, hogy a csecsemők ugyanolyan összetétellel születnek, mint az a bolygó, amire érkeznek? Nem hiszek a véletlenekben. Ez (is) az Élet egyik csodája.

fotó: saját
🙏

Minden újszülött egy csoda; egy Istentől származó, Fényből érkező, fantasztikus harmóniában működő csoda.

😇

Ők még, akik a Fényből érkeznek a Földre, egy ideig egységben vannak mindkettővel. Kapcsolódnak az Égi energiákhoz is (érzékelik az aurát, különbséget tesznek jó és rossz kisugárzás között, fénylényeket, lelkeket látnak), testük felépítésének arányaival pedig rezonálnak a Földdel is. Aztán az „okos” felnőttek és az élet „elföldiesítik” őket. Egyre távolabb kerülnek a Fénytől és egyre inkább elvesztik azt a testösszetételt, ami a Földével azonos. Figyeljünk hát jobban a gyermekekre már a fogantatásuktól kezdődően! Az ellen, hogy testükben a víz aránya megváltozzon, nem tudunk tenni. De azért, hogy kapcsolatba kerüljenek a Fénnyel, vagy jobb esetben el se távolodjanak tőle, már sokat tehetünk.

Az Élet egy csoda, éljük hát lélekből!

🙏

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük